Fillon mbledhja e emrave për zyrtarizimin e fesë më të re “SHQIPTARIZMI”

Në 575 vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës të mbajtur më 2 mars 1444, ku u vendosën themelet për ndërgjegjen e bashkimit dhe traditës shtetërore shqiptare, Qendra Botërore e Fesë së Shqiptarizmit njofton tërë shqiptarët me vetëdije të pastër arbërore se ka filluar grumbullimin e emrave për zyrtarizimin formal të Fesë së Shqiptarizmit.

“Prandaj, ftojmë tërë shqiptarët kudo që janë dhe që dëshirojnë të nënshkruajnë letren zyrtare për zyrtarizimin e Fesë së Shqiptarizmit, të na shkruajnë në e-mail adresen [email protected], duke cekur qartë: EMRIN, MBIEMRIN, ATËSINË DHE VENDBANIMIN! ZOTI na ndihmoftë që të ecim gjithmonë në rrugën e mirësisë, dashurisë ndër shqiptare dhe na udhëzoftë larg ndikimeve të vendeve, kombeve, kulturave e gjuhëve të huaja. Paqi bekimin hyjnor të Nënës Shqipëri!” shkruhet në njoftimin e kësaj Qendre Botërore të Fesë së Shqiptarizmit.

Baby Boo