Fillon imunizimi masiv në Tetovë, sot u vaksinua edhe një 101 vjeçar

Sot ka filluar vaksinimi masiv kundër akovid 19 në qendrën rajonale për imunizim kundër Covid 19 në Tetovë, informojnë nga Shtëpia e Shëndetit Publik. Qendra e vaksinimit është vendosur në sallën e sportit të shkollës medicinale “Nikolla Shtejn”.

Baby Boo Tinex

Në ditën e parë të vaksiminimit, është vaksinuar edhe një 101 vjeçar. Gjithsej për sot ka pasur 1300 termine, por nga orët e para është mësuar se një numër i madh nuk i janë përmbajtur terminit dhe nuk janë paraqitur për tu vaksinuar.

Restorant Lumare