Fillon faza e dytë e ndërtimit të spitalit të ri në Kërçovë

Sot, së bashku me Ministrin e Shëndetësisë Venko Filipçe dhe me Ministrin e Ekonomisë Kreshnik Bekteshi vizituam spitalin modular dhe inspektuam ndërtimin e spitalit të ri në Kërçovë.

Baby Boo
Pekon Bakery

Gjithashtu, sot filluan edhe aktivitetet nga faza e dytë e ndërtimit të spitalit të ri.
Në objektin e ri qytetarëve të Kërçovës dhe rajonit do t’u ofrohen shërbime shëndetësore sipas standardeve botërore.
Ne mundemi!

Shkruan kryetari Fatmir Dehari në facebook.
Për më tepër shikoni fotot në vazhdim:

Restorant Lumare