Fillon edicioni i 12-të i Kolonisë Ndërkombëtare Artistke 2021 në Tetovë


Ka filluar edicioni i 12-të i Kolonisë Ndërkombëtare Artistike 2021 në Tetovë. Si çdo vit, edhe këtë herë do të mbahet Kolonia Artisitike në Tetovë. Qëllimi i këtij evenimenti është që të mblidhen artistë nga vendi dhe rajoni.
Kolonia e Artit do të zgjasë 5 ditë duke filluar nga data 27.08 dhe secila ditë do të këtë aktivitete artistike.
Në ditën e fundit do të bëhet hapja e ekzpozitës në Galerinë e Arteve Pamore në Tetovë duke filluar nga ora 18.

Baby Boo