Filipçe: Tra*gjedia e fundit në Tetovë më ka prekur shumë


Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka njoftuar dorëheqjen e tij. Kjo vjen, pasi siç tha ai tr*agjedia e fundit në Tetovë e ka prekur shumë.
“Tra*gjedia fundit në Tetovë me ka prekur shumë, me vjen keq për vi*ktimat, ngushëllime për familjet e tyre. Nuk kam fjalë ta përshkruaj këtë dhe s’ka mënyra për kompensim”, tha Filipçe.