Filipçe: T’i mbrojmë të gjithë ata që shkojnë në punë për t’i siguruar nevojat themelore të qytetarëve


Apel deri te qytetarët që të mbajnë pajisje mbrojtëse nëse dyshojnë se janë të sëmurë kur shkojnë në dyqane, farmaci, banka .. .drejtoi dje ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe përmes profilit të tij në Fejsbuk.
“T’i mbrojmë të gjitha ata që shkojnë në punë për t’i siguruar nevojat themelore të qytetarëve. Të punësuarit në dyqane, farmaci dhe banka dhe të gjithë të tjerët që janë gjithashtu të ekspozuar ndaj rrezikut në këtë periudhë. Mbani pajisje mbrojtëse nëse dyshoni se jeni të sëmurë, detyrimisht mbani distancë. Të jemi të ndërgjegjshëm dhe të përgjegjshëm. Nga ne varet”, ka shkruar Filipçe.