Filipçe: Të gjitha materialet që janë instaluar në spitalet modulare janë të certifikuara


Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se spitalet modulare në të gjitha qytetet janë të sigurta dhe se të gjitha materialet që janë instaluar në këto spitale janë të certifikuara dhe të testuara. Sipas ministrit janë kryer të gjitha kontrollet e duhura para lëshimit në funksion edhe të spitalit modular të Tetovës që mori fl*akë dje.