Filipçe: Sot numri i infektuarve do të jetë nën 100

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe ka deklaruar se është duke shënuar ulje numri i personave të infektuarve me kovid-19 dhe se lakorja epidemiologjike është në rënie.

Baby Boo

“Sot ka më pak se 100 të diagnostifikuar. E gjithë kjo ndihet edhe në spitalet në tërë shtetin ku ishin të mbushura shumë kapacitete, tani ka lëshime nga spitali më shumë se sa pranime”, tha Filipçe