Filipçe: Saraj, Çairi dhe Buteli vatrat e reja në Shkup


Ministri Venko Filipçe gjatë pyetjeve të gazetarëve në konferencën për shtyp tha se në Shkup, ku janë dhe numrat më të larta të infektimeve të reja, e kryesojnë komunat e Sarajit dhe Çairit dhe Butelit. Sipas ministrit të gjithë klasterat janë të njohur dhe janë izoluar të gjithë personat që kanë pasur kontakt me të infektuarit. Pozitiv është fakti se 90 për qind e personave të prekur kanë sintoma të lehta.