Filipçe: Qytetarët t’u përmbahen masave, virusi ende është i pranishëm


veria nga sot ka vendosur të shfuqizojë lëvizjen e kufizuar, ndërsa ambientet e hotelierike do të fillojnë të funksionojnë nga nesër. Ekzistojnë protokolle të sakta për ta, në varësi të faktit nëse ato janë të mbyllura ose kanë tarraca.

Nga 1 qershori i vitit 2020, masat e Qeverisë do të pushojnë së zbatuari, me të cilat kategori të ndryshme të punonjësve lirohen në baza të ndryshme nga kryerja e rregullt dhe e vazhdueshme e veprimtarive aktuale, siç janë puna nga shtëpia, udhëtimi në punë në Shkup, organizimi i procesit të punës me rotacione. … Ky vendim do të shoqërohet me një protokoll të përshtatshëm pune – për kushtet e hapësirës, ​​distancën fizike, mbrojtjen personale, etj. Kjo nuk do të zbatohet për të sëmurët kronikë dhe prindërit që kanë fëmijë deri në 10 vjet.

Baby Boo