Filipçe: Qytetarët të respektojnë masat që të mposhtim më lehtë virusin

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot përmes një konference për shtyp kërkoi mbështetjen e qytetarëve për një luftë më efikase kundër Kovid-19. Sipas Filipçes, ndihma dhe kontributi i madh i qytetarëve nënkupton respektimin e masave, përfshi edhe kufizimin e lëvizjes së qytetarëve.

Baby Boo

“Është e rëndësishme që të respektohen masat të cilat akne për qëllim që të pengojnë përhapjen e virusit dhe të rruajnë shëndetin tonë. Vlerësoj se e kemi amortizuar goditjen ndaj sistemit shëndetësorë. Kërkojmë nga qytetarët mbështetje, ajo është të respektohen masat. Të mos ketë lëvizje, të respektohet kufizimi i lëvizjes, sepse vetëm kështu do të vijmë në ditën kur do të themi se kjo ja ka vlejte, dhe vetëm atëherë do të mund ta kthejmë jetën në normalitet”, tha Filipçe.