Filipçe: Për hapjen e çerdheve vendosim deri të …

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe gjatë konferencës së sotme për shtyp informoi se po punohet në mënyrë intensive

me Komisionin e Sëmundjeve Ngjitëse dhe drejtorët e çerdheve shtetërore dhe ato private për hapjen eventuale të çerdheve.

Baby Boo

Bisedimet do të vazhdojnë edhe nesër dhe të enjten pritet një vendim final edhe për to ku do të ketë edhe një konferencë për shtyp.