Filipçe: Nuk ka nevojë për dyshime në asnjërën vaksinë!

Në emisionin “10 Minuta” në TV21, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, tha se të gjitha vaksinat që janë në treg janë të mira dhe të zhvilluara në platforma të sigurta. Ai shtoi se nuk ka nevojë për dyshime në asnjërën vaksinë.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Për momentin të gjithë vaksinat që janë në treg janë të mira, të konfirmuara, të zhvilluara në platforma të sigurta dhe nuk ka nevojë për dyshime në asnjërën vaksinë, ndërsa ne mbetemi të hapur për të shqyrtuar të gjithë opsionet”, u shpreh ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Restorant Lumare