FILIPÇE: Një i burgosur në burgun e Shutkës ka vdekur nga sulmi në zemër, pozitiv në koronavirus

Ministri i shëndetësisë, Venko FIlipçe ka thënë se një i burgosur në burgun e Shutkës i cili ka vdekur nga sulmi në zemrën ka qenë pozitiv me koronavirusin.

Baby Boo

“Ka një i burgosur në burgun e Shutkës që ka vdekur nga sulmi në zemër, nuk ka pasur simptome, temperaturë të lartë. Ai është pranuar me datë 8 mars muajin e kaluar. Në obduksioni pas mostrës së marrë ka dal pozitiv me virusin korona, dhe në këtë moment po bëhen anketë epidemiologjike për të gjithë ata që kanë qenë në kontakt me të”, deklaroi Venko FIlipçe.

Filipçe tha se i burgosuri ka humbur jetën mbrëmë.