Filipçe: Në bazë të infektimeve do të rishohim edhe masat

Ministri Venko Filipçe tha se në bazë të infektimeve në ditët në vijim do të rishohim edhe për masat e reja. Nesër ose pasnesër do të ketë edhe një takim me Komisionin e Sëmundjeve Ngjitëse ku do të bëhen edhe analizat e duhura dhe më pas nëse do të jetë e nevojshme do të ketë edhe propozime për masa shtesë. Po ashtu ministri tha se janë prekur edhe 8 punonjës shëndetësor, 7 infermier dhe një teknik laboratori.

Baby Boo