Del numri në total i testimeve për sot!

Ministri i Shëndetësisë, Filipçe gjatë konferencës për shtyp tha se vetëm sot janë bërë 386 testime, dhe në total janë 5 879 të testuar në rang vendi.

Baby Boo

Një numër i vogël i këtyre testimeve kanë qenë edhe aty ku është dashur të përsëritet testi.