Filip Petrovski kandidat për President i Bojkotiram

Filip Petrovski është kandidati tjetër që do të garojë për postin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë Veriore. Ai është kandiduar dhe do të përkrahet nga rrjeti #Bojkotiram, të cilët provuan të ndalin ndryshimin e kushtetutës dhe emrit të shtetit.

Baby Boo
Pekon Bakery

Petrovskin shqiptarët dhe opinioni i gjërë e mbajnë mend nga protestat e kahmotshme kundër arsimit në gjuhë shqipe dhe parullave “Dhoma gazi për shqiptarët”

 

Restorant Lumare