Fifi: Femrat që bëjnë jetën e natës janë kudra

Fifi dhe Graniti janë një dyshe mjaft e komentuar brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.
Të dy po përfliten për raportin që kanë mes vete, e madje javën e kaluar ata shprehën pëlqimin për njëri-tjetrin.

Duke qenë se kanë provën e javës, Fifi si partner ka Sabianin, dhe Graniti ka Arditin, të katër bashkë.
Teksa po bënin muhabet në dhomën e ditës, Graniti u shpreh se e ka dashur jashtë mase jetën e natës.

Baby Boo

Padyshim nuk mungoi si gjithmonë edhe komenti i Fifit e cila u shpreh kështu:
“Ke ngajt mas kudrave”, derisa Arditi tha ç’është kjo se kuptoj.

“Pas femrave, pas kudrave de..”, u përgjigj Fifi.
Arditi: Po si bie njësoj, femër edhe kudër?
“Po ashtu i bie, se na lodhe o bukurosh”, përfundoi Fifi.