Fevziu: Imamët që flasin në Youtube janë injorantë

Moderatori Blendi Fevziu nuk është përmbajtur teksa ka komentuar të gjithë përfaqësuesit e klerit që japin ligjërata në rrjete sociale.
Teksa fliste për ndikimin e fesë tek qytetarët, në emisionin që ai drejton, Fevziu i cilësoi si injorantë.

Baby Boo

PJESË NGA BISEDA:
Endrit Mërtiri: Kemi hoxhallarë apo imamllarë që flasin në Youtube.
Fevziu: Sa keq flasin ata! I dëgjoj edhe unë ndonjëherë. E kanë filozofi, apo janë aq budallenj? Janë hoxha por janë dhe injorantë.