Fetah Alimin e denojnë me 7 vite heqje lirie që shpëtoj Ziadin Selën! Turp

Fetah Alimin e denojnë me 7 vite heqje lirie që shpëtoj Ziadin Selën, kurse ata që e shpetuan Zoran Zaev i kan berë të gjithë në pozicione të larta, nëpër drejtori, etj etj.

Baby Boo

Por në Maqedoni, gjithmonë kan pasur të drejt shqiptarët kur ka qenë puna për burgosje, kurse kur ka qenë puna për funksione gjithmonë kanë qenë maqedonasit ato që kan marrë poste. Dmth, të shpëtosh një jet njeriu apo shqiptari në Maqedoni dënohesh me 7 vite burg, ndërsa të shpëtosh një jetë maqedonasi, e merr çmimin si një udheheqës i një institucioni të lartë shtetëror.

Më vjen keq për z.Selën sepse për një periudhë të shkurtër ia kthyen shpinën dhe e nxorrën nga Qeveri tani përsëri ia kthejnë shpinën partitë në pushtet. A do të funksionoj shteti i drejt për shqipëtarët njdonjëher në Maqedoni, vështirë se po !! Turp.

Gentian Dauti