Festim Halili takon ministren Krifca: Shkëmbehen mundësitë për bashkëpunim në digjitalizimin e bujqësisë

Drejtori i Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik, Festim Halili në kuadër të vizitës në Torino të Italisë, ka takuar ministren shqiptare të Bujqësisë dhe zhvillimit rural, Frida Krifca.

Baby Boo

Takim me ministren e bujqësisë së Shqipërisë znj. Frida Krifca në panairin “Terra Madre”, ku shkëmbyem mundësitë për bashkëpunim në digjitalizimin e bujqësisë dhe ndarrjen e përvojave të shfrytëzuesve të FITR me kompanitë në Shqipëri. Ky projekt i ETF do të zgjat 3 vjetët e ardhshëm për të aftësuar Ballkanin Perëndimor në sektorin e agrikulturës përmes digjitalizimit dhe agjendës së blertë europiane.