Festim Halili: “BDI është vlerë e vendit tonë me struktura të organizuara”

Festim Halili ishte i pranishëm në konventën promovuese të BDI-së, ku në një postim në Facebook tha se BDI është vlerë e vendit tonë me struktura të organizuara. Halili shtoi se Konventa promovuese për listën e këshilltarëve komunal ishte mesazh i qartë i përcaktimit të qytetarëve të Tetovës për të qenë bashkë në kauzë dhe mision.
Postimi i plotë i Halilit:

Baby Boo