Festat e pashkëve nën atmosferën e vjedhjeve.

 

Baby Boo Tinex

Nga Sektori për Punë të Brendshme informojnë se festa e Pashkëve, kanë kaluar me vjedhje të rëndë në hapësirat e Kryqit të Kuq në Shkup. Vlerësohet se shuma e vjedhur arrin deri më 121.000 denarë dhe 320 Euro, ndërsa po punohet në zbardhjen e plotë të rastit dhe gjetjen e autorëve

Restorant Lumare