Festa ka filluar/ Çairi dhe Saraji vendosin transparentin: FC Shkupi -Krenaria e qytetit


Në ndërtesën e komunës së Çairit dhe komunës së Sarajit janë vendosur transparente me mbishkrimin: Krenaria e qytetit.

Postim i kryetarit të Çairit Visar Ganiu:

FC SHKUPI KRENARIA E QYTETIT

Festa ka filluar!!!
Të DIELËN ora 16:00 të gjitha rrugët çojnë drejt Stadiumit të Çairit për ndeshjen e radhës të Kampionit FC SHKUPI.

E gjithashtu të dielën ora 20:00 në SHESHIN SKËNDERBE kemi MEGA FESTË për Klubin tonë të 💙
Të festojmë me shpirt e me zemër
Postimi i kryetarit tê Sarajit Blerim Bexheti:
🔵⚪️FC SHKUPI KRENARIA E QYTETIT

Festa ka filluar!!!

Të DIELËN ora 16:00 të gjitha rrugët çojnë drejt Stadiumit të Çairit për ndeshjen e radhës të Kampionit FC SHKUPI.
E gjithashtu të dielën ora 20:00 në SHESHIN SKËNDERBE kemi MEGA FESTË për Klubin tonë të 💙
Të festojmë me shpirt e me zemër
Na jena FC Shkupi 🏆
#SARAJI
#FCSHKUPI
#Klubiizemrës
#STADIUMIIÇAIRIT
#SheshiSkënderbe
#Megafestë