Fero ka një mesazh për të rinjtë: “Mos u merrni me gjëra të paligjshme, leni problemet”


Pak ditë më parë, Prive ka qenë prezente në gjy*kimin e Feros ku solli edhe një material.
Përveç detajeve që mund t’i ndiqni në videon më poshtë e cila tregon se çka ndodhi brenda pallatit të drejtësisë, Fero jep edhe një mesazh për të rinjtë.

Pos tyre, artisti flet për familjen dhe vajzën e tij e cila erdhi pak muaj më parë në jetë.