Fëmija që jetoi vetëm nëntë ditë por shpëtoi një jetë


Fëmija i një çifti jetoj për vetëm 9 ditë, duke i shkaktuar atyre shumë vuajtje.

Jessica dhe Sampson kanë edhe një djalosh dy vjeçar por dëshira për një tjetër fëmijë ishte e madhe. Por, ata mbetën shumë të dëshpëruar kur iu dha lajmi që vajza e tyre kishe një cist dhe nuk do të mund të jetonte apo mund edhe mund të vdiste në barkun e nënës.

Por duke marr parasysh edhe rreziqet që i shkaktoheshin të ëmës gjatë lindjes, çifti përsëri vendosën që të lindnin të voglën e tyre.

“Unë dhe bashkëshorti shqyrtuam opsionet që kishim, por nuk na dukej e drejtë që të dorëzoheshim. Ne deshëm që vendimin t’ia linim Zotit” ka thënë e ëma, Jessica.

Kur lindi fëmija ata e pagëzuan me emrin, Lilah.

Lilah edhe pse e vogël arriti që të shpëtoi jetën e një fëmijë tjetër, i cili mori organet e saj.

“Jam shumë falënderuese që zoti mi dha ato nëntë ditë në shtëpi me Lilah” ka thënë e ëma./Indeksonline/
https://www.facebook.com/DailyMail/videos/171982917023589

VIDEO: https://www.facebook.com/DailyMail/videos/171982917023589

Baby Boo