“Fëmija” i çuditshëm që tmerron njerëzit!


ideoja e një kukulle të ulur në një varr duke ndjekur me sy kamerën, është bërë shumë shpejt virale.

Njerëzit janë tmerruar nga kukulla “Chucky style” dhe e kanë cilësuar atë si një djall të veshur me të bardha. Ajo ka dhëmbë e flokë, ç’ka e bëjnë të duket si e vërtetë.

Videoja ka marrë më shumë se 341,000 shikime në vetëm katër ditë. Pranë kukullës së frikshme është një shishe e foshnjës plot me lëng të kuq gjaku.

Sjikojeni videon e plotë!

Baby Boo