Fëmija e kërkon babain që vdiq në një aksi*dent trafiku (VIDEO)


Në një aks*ident tr*agjik në shtator të vitit të kaluar kishtë ndërruar jetë Albert Vishaj nga Belegu i Deçanit, djali i dëshmorit Gëzim Vishaj.
I ndjeri kishte lënë prapa një foshnje e cila tashmë ka nisur të rritet dhe si çdo fëmijë tjetër e kërkon babain e tij.

Në një video të publikuar nga familjarët, shihet se fëmija rreth 1-vjeç e shikon fotografinë e babait të tij të ndjerë.
“Babi pse me le kaq të vogël”, kanë shkruar familjarët në videon e publikuar.