Fejzi Aziri i re*voltuar: Për parabu*rgimin tim ka vendosur “Luis Vuiton” valixhja

I revoltuar se pse prokurorja Fatime Fetai po kërkon parab*urgim për të dhe të dën*uarit tjerë të “Monstrës” Fejzi Aziri ka deklaruar se nuk ka nevojë t’i parashtrohet një masë e tillë.

Baby Boo

“Për parab*urgimin tim ka vendosur “Luis Vuiton” kuferi. Dikur ka vendosur gjykatësja “swarovski” kurse tash po kërkon sërish të më shpallet “Luis Vuiton” valixhja” tha Aziri. Edhe Haki Aziri është shprehur kundër masës pasi siç ka deklaurar nuk ka në plan të ikë nga shteti dhe do të qëndrojë këtu siç ka qëndruar deri më tani.