Fejzi Aziri: Brenda 10 ditëve do të dorëzoj prova dhe argumente për porositësitë dhe ekz*ekutorëve e vërtet të “Monstrës”

Fejzi Aziri në fjalën e tij ka thënë se ky aktvendim është sjellë në emër të Fatime Fetait, ngase është ashtu siç ka kërkuar.
Ai ka kërkuar që prokurori publik Lubomir Joveski dhe prokurorja për kr*im të organizuar Villma Ruskovska ta vizitojnë atë në bu*rgun e Shutkës, ose ta ftojnë, në mënyrë që tua dorëzoj argumentet dhe faktet mbi atë se kush është organizator, ek*zekutues i vr*asjes së pesëfishtë në liqenin e Smillkovës.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Parabur*gimi më është caktuar edhe herën e kaluar ngase është ditur se do të ndryshojë nenin nga akt*akuza. Unë nuk kam ikur asnjëherë dhe nuk do ta bëj. Por i bëj thirrje Prokurorit Publik, Lubomir Joveski, Villma Rusovskën, të më vizitojnë në bur*gun e Shutkës, që t’i jap dëshmi për porositësit e v*rasjes, ndihmuesit me emra dhe mbiemra me fakte. Nëse nuk më vizitojnë në 10 ditët e ardhshme, unë do të jap në opinion këto fakte edhe ambasadave të huaja edhe bashkësisë ndërkombëtare, që të shihet se kush është porositësi, kush është ekzekutori i kësaj vr*asje”, ka deklaruar Aziri,

Restorant Lumare