Fejzi Aziri arrestohen në spital


Fejzi Aziri i akuzuar për rastin “Monstra” i cili ështe i gjykuar me burgim prej 6 vitesh me akuzë për posedim të armës së zjarrit, që i ishte gjetur gjatë bastisjes, sonte ështe ndaluar në Klinikën për Pulmologji dhe Alergji dhe është vendosur nën mbykqyrje të policisë.

Fejzi Aziri që nga 28 shkurti ka dalë nga burgu me leje 1 mujore dhe prej asaj dite nuk ështe kthyer me në burg.

Baby Boo