FBI: Sulm masiv nga hakerët rus

Zyra Federale e Hetimeve (FBI) sot lëshoi një paralajmërim se hakerët rusë kanë sulmuar qindra-mijëra ruterë në shtëpi dhe zyra në SHBA, të cilët mund të grumbullonin të dhëna personale dhe të dhëna tjera në rrjetet e internetit.

Baby Boo

FBI ka urdhëruar pronarët e ruterëve që t’i fikin dhe t’i ndezin, si dhe të heqin versionet e fundit të drajverëve për të mbrojtur veten.