Fazli Veliu nuk e njeh Xhevat Ademin, ky i fundit e heq kapelen që ta njohë


Me rastin e inaugurimi të lapidarit kushtuar veteranit të UÇK, Lezam Ramadani – La Xam. E gjithë BDI dhe krerët e UÇK ishin në Vicë të Tetovës, gjithashtu ishte edhe Fazli Veliu.

Gjatë përshëndetjes me Xhevat Ademit ai ka pyetur se kush është ky Xhevat, më pas ky i fundit ka hequr kapelen qe ta njohë.

VIDEO

(https://bluejapan.org)