Fatmir Mexhiti e mori detyrën ministër i Shëndetësisë


Ministri i deritanishëm i shëndetësisë në Maqedoni, Bekim Sali ia dorëzoi detyrën pasardhësit të tij, Fatmir Mexhiti. Gjatë takimit me paraardhësin e tij, Ministri Mexhiti tha se beson se investimi në shëndetin e qytetarëve është thelbësore për ndërtimin e një shoqërie të shëndetshme dhe se mbetet i përkushtuar të punojë me profesionistët e kujdesit shëndetësor, palët e interesuara dhe drejtuesit e komunitetit për të arritur qëllimet e përbashkëta.

“Fokusi im si Ministër i Shëndetësisë do të jetë që sistemi ynë shëndetësor të jetë i aksesueshëm, efikas dhe i përmbushur ndaj nevojave të të gjithë qytetarëve. Ne do të punojmë për të promovuar jetë të shëndetshme dhe për të ofruar burime dhe mbështetje për kujdesin preventiv, në mënyrë që të gjithë të kenë mundësinë të bëjnë jetën e tyre më të shëndetshme”, deklaroi Fatmir Mexhiti, ministër i Shëndetësisë.

“Faleminderit për besimin tuaj tek unë dhe me padurim pres t’ju shërbej në këtë rol të rëndësishëm”, tha Mexhiti.

Baby Boo