Fatma: “Babi pro*stituon vajzën në Tik-Tok e papranueshme”

Edhe këtë e pamë, prindër që pro*stituojnë vajzën në tik-tok, pa ju dridhur qerpiku!
Shikoj disa video ku babai një avdall i pështirë, tregon me krenari se goca e tij ka përmasa që e ndihmojnë të bëj twerkun më të mirë dhe thotë ekzaktësisht; duhen parametra për këtë punë, se normale të një makinë çfarë shikon ju, parametrat pra!!!

Baby Boo

Goca ka qenë pjesë e klipeve se*ksi, gjysmë e zhveshur që kur ishte MINORENE dhe firmosnin prindërit për të!!!!
Ps; ju lutem mos gjykoni një fëmijë të rritur në këto kushte, në këtë frymë…ajo vajzë është viktimë.