Fatkeqësi në një autoservis në Prilep, i bie vetura mbi kokë dhe vdes në moment


 Dje në orën 18:40 në rrugen “Vasile Pavllovski Xhgure” në qytetin e Prilepit në garazhën për autoservis që ishte në pronësi të tij, personi me inicale M.Q, po punonte për riparimin e një veture të markës “Golf”.
Vetura ishte ngritur ne ajër dhe M,Q qëndronte poshtë saj duke riparuar, në një moment vetura i bie mbi koke dhe e shtyp.
Në qendrën spitalore në Prilep vetëm është konstatuar vdekja e tij. Organet e hetuesisë kanë dalur në terren.

Baby Boo