Fatjoni befason me fjalët për Arjonin dhe Anën: Të dy një m*t janë

Në një video live në Instagram, Fationi i “Përputhen” ka folur mbi situatën e Anës dhe Arjonit që ka bërë shumë bujë në rrjetet sociale.
Fationi ka deklaruar se nuk mban anën e askujt sepse të dy janë njësoj dhe kanë thyer rregullat e produksionit.

Fationi vijoi më tutje duke thënë se ai është më fenomenin aty dhe nuk mbron asnjërin.
“Nuk ka lidhje kë besoj unë, Anën apo Arjonin. Unë jam me fenomenin aty, nuk mbroj asnjë, që të dy m*t janë. Kanë thyer rregullat e shumë gjëra të tjera. Unë jam me fenomenin aty, fenomeni i fotos dhe kërcënimi. Asgjë tjetër. Të dy janë të zhytur brenda”, ka deklaruar Fationi gjatë videos live.

Baby Boo