Fatimes i arrijnë edhe 80 mijë “bomba”, janë gjetur te dy vëllezër shqiptarë?!


Nga gjithsej 606 555 incizime sa posedon, Prokuroria Speciale Publike deri tani ka arritur të dëgjojë dhe të analizojë 90 për qind të tyre, respektivisht 545.900 incizime.
PSP njoftoi se edhe në kuadër të periudhës së gjashtë raportuese si pjesë e përpunimit të audio materialeve është edhe procesi i ndarjes së bisedave private nga bisedat që janë lëndë për përpunim të mëtejmë. Nga numri i përgjithshëm i 545.000 bisedave të analizuara, në këtë periudhë janë veçuar edhe 50.000 biseda private, respektivisht deri tani gjithsej 243.753 audio-fajle janë ndarë si incizime që përmbajnë biseda private, shkruan Gazeta Lajm.

Ndërkohë, merret vesh se PSP ka pranuar edhe 100 mijë incizime të reja, të gjetura gjatë bastisjeve të kryera nga ana e policisë nëpër vende të ndryshme. Disa prej tyre janë gjetur në shtëpinë e Zahir Beqirit i njohur si Çaushi dhe vëllait të tij, Imer Beqiri.

Baby Boo