Fatime Fetai e kënaqur me dën*imin e shqiptuara nga gjykata

Prokuroja Fatime Fetai pas publikimit të aktgjykimitpër rastin “Monstra” tha se është e kënaqur nga dëni*min e shqiptuara.

Baby Boo
Pekon Bakery

Prokurorja Fatime Fetai përveç që kishte kërkuar këta të aku*zuar të dën*ohen maksimalisht ajo sot kërkoi që Haki Azirin të dërgohet menjëherë në parabu*rgim derisa vendimi të bëhet i plotëfuqishëm përshkak të mundësisë siç tha të arr*atisej. Ndërsa Agim Ismailoviq dhe Fejzi Aziri edhe tani janë në parabu*rgim.

Restorant Lumare