Fantastike Shkëndija i kthehet fushës së futbollit në Haraçinë!

Sapo është njoftuar në facebook se është arritu marrëveshje për stadionin në komunën e Haraçinës pas mosmarrëveshjeve që kanë qenë në të kaluarën!

Baby Boo

Në njoftim shkruhet:

“Shkëndija mbet pa të zot,Shkëndija mbet pa Stadium,Shkëndija u shua,Shkëndija u rikthye në skenën e futbollit…
Të gjitha këta njolla jo të hijshme do ti mbesin të kaluarës.
Haraçinas dhe fudbolldashës Shkëndija e juaj do vazhdoj të garoj në fushën egzistuese aty ku ishte sepse u arrit marrveshje e madhe me Sabit Ramën dhe Faton Bilallin për pjesët që ishin në pronësi të tyre,sepse kur bëhet fjalë për Shkëndi jemi këtu në çdo moment…”