Familja 5 anëtarëshe nga Malisheva u shëruan nga koronavirusi: Ky është falenderimi i tyre për mjekët

Pesë anëtarë të një familje nga fshati Damanek i Malishevës janë liruar nga Klinika Infektive, pasi u shëruan nga koronavirusi.

Baby Boo

Me këtë rast ata falënderuan stafin e Klinikës Infektive dhe po ashtu të gjithë ata që kanë kontribuar dhe kujdesuar për ata.

“Gjitha këto fjali shkojnë per stafin e kl.infektive ne krye me drejtoreshën. Dr.Lindita Ajazi Berisha,shefin e repartit dr.Murat Mehmeti.dr.Valbon Krasniqi.dr.Veli Rexha.Dr.Lirim Tafilaj, Prof.dr.Sali Ahmeti ,Prof.Dr.Shemsedin Dreshaj,dr.Hatixhe Gashi,Dr.Arbana Kosumi Si dhe bashkvendasja ime e cila u kujdes shumë gjate ketyre ditëve dr.Dafina Krasniqi “, ka shkruar Mal Krasniqi.

Postimi i plotë:

Të nderuar miq, familjarë dhe kolegë,e dashamirë
Dua te ju informoj se unë dhe anëtarët tjerë te familjes time jemi liruar nga Klinika e Infektives si të shëruar nga Covid 19.Andaj dëshiroj te shprehi falënderime per gjithë ju qe jeni interesuar per gjendjen time dhe te familjes time permes telefonatave,mesazheve,dhe gjithë ju qe jeni shpreh ne qfardo gjendje gatishmerie per te mu gjindur ne keto ditë goxha te vështira per mua e familjen time.
Falënderim i veqantë dhe mirënjohje dua te bëj per stafin e klinikes infektive-Qkuk
Të cilët përkundër rrezikut nga kjo pandemi ishin vërtet heronjë ,shembull i etikës se komunikimit ndaj pacientit,taman me vlera te larta njerzore e profesionale nder to perkushtimi kujdesi dhe dashuria ndaj pacientit,kurrë nuk kanë rreshtur se qendruari pran pacientit,
Ky trajtim mjeksor gjatë këtyre ditve dhe gjithë ky respekt per secilin pacient na bëri ti kalojm sa ma lehtë edhe këto ditë te qëndrimit tonë ne kl.infektive.
Gjitha këto fjali shkojnë per stafin e kl.infektive ne krye me drejtoreshën.
Dr.Lindita Ajazi Berisha,shefin e repartit dr.Murat Mehmeti.dr.Valbon Krasniqi.dr.Veli Rexha.Dr.Lirim Tafilaj, Prof.dr.Sali Ahmeti ,Prof.Dr.Shemsedin Dreshaj,dr.Hatixhe Gashi,Dr.Arbana Kosumi
Si dhe bashkvendasja ime e cila u kujdes shumë gjate ketyre ditëve dr.Dafina Krasniqi.
Po ashtu dua te falenderoj Kryetarin e Komunes Ragip Begaj, Nenkryetarin Hajdin Berisha dhe stafin te cilet pa nderprere jan interesuar per fatin e familjes time, me nje falenderim te gjithë miqve dhe dashamireve te cilet jan interesuar per gjendjen tonë.

Me respekt Familja e Malë Krasniqit nga Damaneku, Malishevë