Fajësoi muslimanët për rastin në dy xhami, vezë kokës senatorit australian! (VIDEO)

Senatori australian i Queensland-it, Fraser Anning, njeriu që mori guximin që të fajësojë muslimanët për rastin në dy xhami në Zelandën e Re, pati një incident kur në kohë iu thye një vezë nga një adoleshent.

Baby Boo

Ai po fliste për gazetarët duke qenë dhe mes përkrahësish të tij, kur u përballë me reagimin fizik. Pas këtij çasti ai e sulmoi adoleshentin duke e goditur atë, ndërkohë që dhe u ndihmua dhe nga përkrahësit.

Fraser Anning, një senator krahut të djathtë, ka marrë shumë kritika këto orë nga autoritetet asutraliane, duke u identifikuar si një “turp”.

Restorant Lumare