Fadil Cana uron Kurban Bajramin


Infektologu Fadil Cana uron festën e Kurban Bajramit:

Sot, besimtarët musliman festojnë Kurban Bajramin!

Kjo festë është simbol i sakrificës, sinqeritetit e solidaritetit, prandaj le të shprehim devotshmërinë dhe humanitetin tonë.

Festat e Bajramit e kanë meritën e tyre për afrimin e njerëzve, forcimin e mirëkuptimit, dashurisë për njëri-tjetrin dhe ruajtjen e paqes kudo në botë.

Bekimi, shëndeti, lumturia e begatia mbizotërofshin në familjet tuaja!

Gëzuar e për shumë mot Kurban Bajramin!

Baby Boo