EVN reagon: Brenda dy orëve rregullohet problemi në fshatin Kallnik


Pas publikimit të rastit ku një shtëpizë e matësve në fshatin Kallnik ka marrë flakë, ka reaguar edhe EVN

‘Ekipet e EVN Elektrodistribuimi veçmë janë në terren dhe punojnë në riparimin e shtëpizës së djegur të matësve në fshatin Kallnik. Pritet që brenda 2-3 orëve të vendoset funksionimi normal i shtëpizës së matësve ndërsa arsyeja e defektit është faktor i jashtëm, përkatësisht hyrja e ndonjë gjarpëri ose miu brenda në shtëpizë’

http://www.pacensure.com/2018/04/21/merr-flake-transformatori-ne-fshatin-kallnik-afer-shkolles-fillore/