“EVN e papërgjegjshmë për ne si konsumatorë” (FOTO)

Deri në Pa Censurë:

Baby Boo

“Mirmengjes a ka mundesi me e bo nje lajm per nje problem te perditshem qe ndodh ne EVN per nje problem ma te voglin qe e ka nje qytetar duhet te pres 3 dite per ta kryer at problem shkaku se prej kater vendeve per pranimin e konsumatoreve vetem 2 punojn per gjdo dit edhe 150 qytetar per gjdo dite lajmrohen ose paraqiten ne kete vend te EVN ne Butel dhe vetem 60 konsumator vetem mund te sherbehen”