Europa nën “ethet” e Deltas, rriten frikshëm rastet në Britani, Francë dhe Itali


Delta po kërcënon Europën. Në shumë shtete të mëdha numri i rasteve ditore ka pësuar një rritje të frikshme gjatë 24 orëve të fundit.
Britania raportoi më shumë se 46 mijë raste të reja. Në Francë numri i rasteve u rrit në 18 mijë në krahasim me 7 mijë që numëroheshin një javë më parë.

Edhe Italia ka pësuar rritje të ndjeshme të rasteve, veçanërisht në Romë, ku shifrat janë 5-fishuar në javën e fundit.
Mediat vendase i referohen një “shpërthimi” që erdhi pasi festimeve të furishme për triumfin e Italisë në kampionatin Europian të Futbollit.

Baby Boo