Eurodeputetja nacionaliste greke kërcënon Shqipërinë


Eurodeputetja Eleni Theocharous në një deklaratë për mediat shqiptare ka dënuar edhe njëherë ekzekutimin e ekstremistrit grek, Konstandinos Kaçifas duke kërcënuar autoritetet shqiptare.

Sipas saj, të gjithë në Parlamentin Europian e kanë marrë vesh ngjarjen dhe e kanë dënuar dhe se kjo ngjarje do t’i hapë probleme Shqipërisë në rrugën e anëtarsimit të saj në Bashkimin Europian

.

Baby Boo