Është raportuar edhe para dy viteve, autobusi i Besa Trans ka lenë në rrugë udhëtarët nga defekti teknik!

Pa Censurë para dy viteve ka raportuar se autobusi i Besa Trans më datë 8 Mars 2019 gjatë një ekskurizoni në Turqi ka pësuar defekt dhe ka lënë në mes të autostradës për mê tepër se tre orë udhëtarët deri sa kanë pritur autobusin tjetër!

Në vitin 2019 kur u raportua pronarët e Besa Trans kërcënuan me jetë gazetarin e Pa Censurë pse plason këtë informacion, ndërsa autoritet nuk e hetuan më tej!

Sot kjo ngjarje duket si një paralajmërim i frikshëm!

Baby Boo