Është gjetur portofoli i një Tetovari me 24.000 denarë brenda, kërkohet pronari

Në rrjetet sociale është shprendarë nje foto ku kërkohet pronari i portofolit. Brenda gjenden edhe dokumentet personale si dhe para me vlerë 24.000 denarë.

Në qoftë se ju jeni pronari lajmërohuni në polici!

Baby Boo