Është arre*stuar Orce Kamçev, ka dashur të arra*tiset


Është arre*stuar biznesmeni Orce Kamçev mëngjesin e sotëm, shkruajnë mediat në gjuhën maqedonase.
Kjo për asrye se Agjencioni për Siguri Nacionale ka pasur informacione se ai po përgatitet për arra*tisje.

Pas kërkesës së tyre ai është arre*stuar dhe më pas është njoftuar Prokuroria për ndjekje të kri*mit të organizuar dhe korru*psion.
Tani Prokuroria do të kërkojë paraburgim, sepse Kamçev është i dyshuar në het*imin “Parcelat në Vodno”.
Lajmi është konfirmuar edhe nga MPB.